Mina intressen

 

 

Volleuyboll – började spela på gymnasiet (ca 10 år) tog sen en paus när Noa kom. Har också paralellt med spelandet tränat lag. Nu försöker jag vara ledare till Joars Volley grupp i Pershagen. 

volleyboll.spele.se

www.sodertelgevolley.se/

 

Musik – Fredrik gillar mest rock/pop och gärna svenskt.

Bild: från scen Skandinavium 1989, sista låten "Änglarna kommer snart att landa"

 

Kan bara hålla med LT recension, svårt att sluta lyssna! /Fredrik

MUSIK-RECENSIONER LT 2004-10-22
Tommie Sewon
Levande ikon
Fyra kringlor


Det är inte ofta man får glädjen att börja lyssna på en artist med ett okänt namn och sen inte vilja sluta. Men Tommie Sewon har värmt här hemma i en hel vecka nu. Finstämd poppoesi på svenska levererad av en röst som rymmer både själ och charm. Text och musik känns inspirerad av såväl den lekfulle David Shutrick som den mer pretentiöse Tomas Andersson Wij. Tommie Sew-n delar också den senares kristna grundsyn. Fast i texterna är de religiösa referenserna befriande diskreta. Fint väder behandlar det lilla barnets utsatthet och En blödande ros är en fin hyllning till en vilsen revoltsökande tonårsflicka.
Men ibland är Tommie Sew-n också personlig. Då är det innerligare och nästan ännu bättre. Förutom briljanta texter som ingjuter hopp och mod är melodierna riktigt starka. Ledsen ifrån dig borde göra Per Gessle avundsjuk. Och ett av spåren, Idol, kom mycket påpassligt att bli ett svidande inlägg i debatten kring ett omdebatterat tv-program.
KL
 

 

 

 

Jobb – jag jobbar på Scania i Södertälje som inköpare av IS/IT.  Jag kan verkligen rekommendera Scania som arbetsplats.www.scania.com 

 

Du som vill hålla yrkeskontakt med mig gör det bäst via www.linkedin.com.

 

 

 

Fredrik Spele  • Copyright

www.spele.se